Segueix-nos a les xarxes socials:

L'ANC de Berga organitza busos per a l'acte festiu a Montserrat del 30 d'agost

A la jornada es desplegarà el mural dirigit al papa Francesc amb el lema "els catalans votarem llibertat"

La secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Berga ha organitzat autocars per assistir a l'acte convocat el proper dissabte 30 d'agost a Montserrat dins de la campanya d'internacionalització de la consulta del 9-N iniciada aquest estiu i que s'està desenvolupant per tot el territori.

En el cas de la Catalunya Central, l'acte se celebrarà a Montserrat i l'ANC de Berga posa a la seva disposició el transport d'autocar per a totes les persones que s'hi vulguin sumar. El punt de trobada serà l'estació del passeig de la Pau a 2/4 de 9 del matí. El bus farà parades a Gironella i a Puig-reig per recollir persones d'altres municipis. Els tiquets es poden adquirir a Trans Cerdanya (carrer Menorats, 9 de Berga) o a la parada que l'ANC de Berga té cada dissabte al passeig de la Indústria. El preu del tiquet és de 10 euros.

Les activitats començaran a les 10 del matí i finalitzaran a les 2 del migdia. Una d'elles, es el desplegament d'un mural de dues lones de 15x30 metres dirigit al Papa Francesc, amb el missatge: "Papa Francesc, els catalans votarem llibertat #9N2014". Durant les darreres setmanes, s'han desplegat murals semblants a d'altres municipis catalans dirigits a líders mundials com Obama, Merkel o Cameron.

Prem per veure més contingut per a tu