L'Escola Municipal de Música de Berga dóna el tret de sortida a una nova edició del Cicle de música per a la ciutat. Fins a finals de maig tindran lloc sis propostes musicals diferents protagonitzades per les diverses formacions del centre, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Berga i de l'APA de la mateixa escola.

La primera de les propostes serà aquest cap de setmana, amb un intercanvi de les bandes de les escoles de música de Vilafranca del Penedès i de Berga. Diumenge (11.30h) protagonitzaran un concert al Teatre Municipal.

La programació continuarà el 22 de març (18 h) amb la posada en escena de l´òpera infantil El petit escura-xemeneies, de B. Britten, amb la participació de 120 nens al cor, de quatre solistes professionals i d´un grup de músics format per exalumnes. «Una nova oportunitat pels alumnes de combinar música i escena», ha dit Llobet.

La cobla oferirà una actuació el 27 de març (21.30 h) amb un repertori de sardanes d´autors berguedans.

El cicle seguirà amb el tradicional concert de Setmana Santa, que serà divendres 3 d´abril (19.30 h) i que enguany serà al Teatre Municipal, enlloc de l´església. La Coral del centre estarà acompanyada per l´Orquestra Terrassa 48 i quatre solistes.

Un altre dels clàssics del programa musical és el proejcte simfònic, que mostrarà la feina feta en un concert el 19 d´abril (18 h) amb la participació de la violinista berguedana Alba Roca.

El punt i final del cicle serà el 17 de maig (18 h) al pavelló vell amb la cantata infantil protagonitzada pels alumnes i les orquestres dels centres de Berga, Puigcerdà, la Seu d´Urgell i Andorra.

Les entrades es poden comprar a través del web www.tincticket.com