Segueix-nos a les xarxes socials:

L'actor Boris Ruiz farà el pregó de la Festa Major de Guardiola

Els organitzadors han confeccionat un seguit d'actes per tal de satisfer un ampli ventall de públic

Guardiola de Berguedà donarà el tret de sortida a la seva festa major aquest divendres. El pregoner serà l'actor Boris Ruiz (Mataró, 1952), que pronunciarà el pregó a les 7 de la tarda a la plaça nova de l'Església. L'intèrpret ha protagonitzat unes 80 obres de teatre i també telesèries com La GranjaVentdelplà, amb el personatge del Ramiro, a TV3, Luna i el Misterio de Calenda, a Antena 3.

El primer dia de la festa estarà molt dedicat a activitats per a la canalla. De les 12 a les 2 del migdia hi haurà atraccions gratuïtes per als nens i nenes de Guardiola. A les 5 de la tarda al carrer de l'Estació es farà un taller d'iniciació al tir amb arc i a les 6 hi tindrà lloc una gimcana infantil.

Un cop l'actor Boris Ruiz hagi pronunciat el pregó, hi haurà repic de campanes i traca per anunciar la festa major. A 2/4 de 8 es lliuraran els premis del concurs de cartells anunciadors de la celebració, que ha guanyat Marc Rotllan. Aquest certamen s'ha convocat enguany per primera vegada. A les 10 de la nit hi haurà un nou concert de les Nits Musicals al monestir de Sant Llorenç, i a mitjanit, a la vela, el Vaparir Tour 2014 Flaixbac.

Els actes continuaran dissabte, diumenge i dilluns, diada de Sant Llorenç , patró del municipi. Els organitzadors han confeccionat un seguit d'actes per tal de satisfer un ampli ventall de públic, des dels infants fins a la gent gran i passant pel públic de mitjana edat.

Prem per veure més contingut per a tu