Segueix-nos a les xarxes socials:

Berga encetarà la celebració del Centenari de Queralt durant la Gala d'enguany

La comissió ha anunciat que vol que la celebració s'allargui durant tot un any

Berga encetarà la celebració del Centenari de Queralt durant la Gala d'enguanyalbert escánez

Comença el compte enrere perquè Berga iniciï la celebració dels actes del Centenari de la Coronació de la Mare de Déú de Queralt. Tot i que l'aniversari d'aquesta efemèride es compleix al setembre del 2016, la comissió que organitza aquesta commemoració -impulsada pels berguedans- ja ha anunciat que vol que la celebració s'allargui durant tot un any i també han explicat que el tret de sortida a les activitats serà durant la Gala de Queralt d'aquest 2015.

A l'espera que es facin públics els primers actes previstos per aquesta celebració, que tindran lloc des d'aquest setembre i fins al setembre del 2016, ja s'ha fet públic el cartell de la Gala que, com cada any, té lloc des del 31 d'agost fins al 8 de setembre. Durant tota aquesta setmana es faran actes religiosos tant al Santuari de Queralt com a l'església de Sant Joan de Berga. El dia fort, però, serà com cada any el 8 de setembre, coincidint amb el Dia de la marededéu.

Els capitans de la celebració d'enguany seran les parelles formades per Josep Antoni Benavides i Dolors Boixader, Jaume Vegas i Núria Rigola, i Lluís Gual, Joan Salas, Anna Serarols, Querlat Matamala i Mn. Ramon Barniol. El cartell és disseny d'Albert Escánez.

Prem per veure més contingut per a tu