Segueix-nos a les xarxes socials:

El Consell del Berguedà agrupa els contenidors en illes per facilitar el reciclatge

La mesura es comença a aplicar a Berga i s'estendrà a la resta de municipis de la comarca

El Consell del Berguedà agrupa els contenidors en illes per facilitar el reciclatgeD.C.

El Consell Comarcal del Berguedà s'ha proposat fer créixer la recollida selectiva de deixalles a la comarca ja que és una de les que té un índex més baix de recollida selectiva de tot Catalunya amb un 26,3%. Amb aquesta finalitat, aquest dilluns 7 de març, l'ens comarcal ha començat a agrupar els contenidors en illes en 80 punts del nucli urbà de Berga per tal que el ciutadà trobi junts tots els contenidor que li calen per reciclar quan vagi a tirar la brossa: paper i cartró, envasos i llaunes, plàstics, rebuig i matèria orgànica. Aquesta operació que s'estendrà a tots els municipis de la comarca, primer als del baix Berguedà i després als de l'alt, vol fer més fàcil als ciutadans reciclar, un assignatura pendent per a la comarca.

La reordenacio de la ubicació dels contenidors es complementarà amb una campanya de sensibilització amb lemes com Separar bé, té el seu punt o Fes-ho bé, ho tens tot a punt!.

Aquesta actuacions les han presentat aquest dilluns 7 de març el conseller comarcal de Medi Ambient Francesc Xavier Francàs, l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós i el persident del Consell Comarcal del Berguedà, David Font

Prem per veure més contingut per a tu