Segueix-nos a les xarxes socials:

Més de 150 joves omplen la plaça de Sant Pere de Berga de música

Alumnes de les escoles de Berga i Gironella finalitzen el projecte Superfilharmònics d'enguany

This browser does not support the video element.

Final de curs dels Superfilharmònics de Berga

Més de 150 alumnes de les escoles de Sant Joan, Santa Eulàlia i la Valldan de Berga i de l´escola de Gironella han omplert la plaça de Sant Pere de música. Els joves han mostrat la feina feta durant el darrer curs a través del projecte Superfilharmònics, que acosta els instruments de corda i vent als alumnes de les centres de primària, sense la necessitat d´haver de passar per l´escola de música per participar en una orquestra.

Després de diverses actuacions que han realitzat els joves als seus respectius centres i també en espais públics de Berga i Gironella, aquest divendres s'han trobat per primer cop per formar una gran orquestra i mostrar als familiars i també els veïns que passejaven pel centre de Berga les obres treballades durant el darrer curs. La sessió va servir com a cloenda del projecte i com una oportunitat més perquè es alumnes vegin compensat l'esforç de la feina feta. I és que les peces musicals que han interpretat han despertat una llarga ovació del públic assistent.

El projecte Superfilharmònics va començar fa dos cursos amb una prova pilot amb l´escola Santa Eulàlia i ha continuat enguany amb un increment de centres participants. La col·laboració entre l´escola de música i la resta de centres es preveu ampliar en el proper curs.

Prem per veure més contingut per a tu