Segueix-nos a les xarxes socials:

ERC de Berga assegura que la CUP «encara treballa per entendre el funcionament de l'Ajuntament»

El grup a l'oposició diu que el govern de capital berguedana no ha cobert les expectatives generades durant la campanya

Esquerra Republicana de Berga assegura que la CUP «encara treballa per entendre el funcionament de l'Ajuntament». Els regidors del grup municipal, a l'oposició, han valorat el primer any de govern del partit de l'esquerra independentista a la capital berguedana en un acte que també ha servit per presentar la segona edició del seu butlletí informatiu.

Ermínia Altarriba, Jordi Pujals i Jaume Giménez han lamentat que el govern de la CUP no hagi cobert les expectatives generades durant la campanya electoral. Els regidors es queixen que l'alcaldessa no representa a tots els ciutadans de Berga. «Han de governar per a tots els ciutadans, respectar i fer respectar les normes i fer cas a l'assemblea que van votar els ciutadans de Berga». En aquest sentit han posat d'exemple els fets de la passada Patum o la pancarta d'una campanya de la CUP Berga a la façana de l'edifici consistorial.

Segon butlletí

La segona edició del butlletí del grup municipal presenta les activitats d'ERC de Berga en dotze punts i temes que han treballat en el seu primer any a l'ajuntament paral·lelament a la valoració de les accions de la CUP al govern. La publicació també conté alguns temes que per al grup són importants, com propostes per a la promoció econòmica de la ciutat i dos projectes que creuen que s'han de desenvolupar: Berga, ciutat saludable i el Pla d'Integració Assistencial del Berguedà, entre d'altres temes.

Prem per veure més contingut per a tu