Segueix-nos a les xarxes socials:

Borredà reclama cobrar els 321.000 euros que li deu la Generalitat

El consistori tramet la petició a la delegada Laura Vilgraà que ha visitat el consistori

Borredà reclama cobrar els 321.000 euros que li deu la GeneralitatAJUNTAMENT DE BORREDÀ

L'Ajuntament de Borredà ha reclamat cobrar els 321.000 euros que li deu la Generalitat a la delegada del Govern a la Catalunya central Laura Vilagrà que aquest dimecres ha visitat el municipi berguedà. Ha estat rebuda al consistori per l'alcalde Joan Roma, les tinents d’alcalde, Concepció Barniol i Anna Maria Cunill, i pel cap de la oposició , Antoni Chueca.

Un altre dels temes que els representants municipals han plantejat a la degada perquè intervingui per solucionar-ho són «els problemes constants de falta de cobertura de mòbil, degut al mal funcionament del repetidor de Puigdon ( Alpens)». La darrera petició ha estat «poder completar la plantilla de mestres de la ZER Berguedà - Centre, de la qual en forma part Borredà».

En un comunicat que ha fet públic l'alcalde Joan Roma exposa que «durant una hora s’han tractat aquests tres temes principals, a banda d’alguns altres que han aparegut en el transcurs de la reunió». El diirgent borredanès explica que «la delegada del Govern ha entomat els temes, i s’ha compromès a buscar-hi solució i a donar informació precisa dels tràmits, dintre dels propers dies o setmanes».

A la reunió a Borredà «també s’han debatut temes d’abast comarcal però que repercuteixen en la vida dels petits pobles, com son la incentivació industrial, comunicacions, transport».

Finalment, Laura Vilagrà ha signat en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament, «amb el compromís d’atendre quantes demandes tinguem, en tant que delegada i coordinadora de l’acció de la Generalitat sobre el territori de la Catalunya Central».

Prem per veure més contingut per a tu