Segueix-nos a les xarxes socials:

L'orquestra Joan Brudieu de la Seu és el grup convidat a la quarta festa folk del Berguedà

Els alumnes de l'institut de l'Alt Urgell se sumaran als grups habituals de la comarca el proper dissabte

L'orquestra Joan Brudieu de la Seu és el grup convidat a la quarta festa folk del BerguedàARXIU/SALVADOR REDÓ

Berga celebrarà aquest dissabte dissabte la quarta edició de la festa de grups folk del Berguedà. Els Rústik´s de Vallcebre, TocdeFlok i la Berguedana de Folklore Total són les tres entitats que estan al capdavant d´aquesta celebració que pretén promoure la música i els balls tradicionals a la comarca. A més a més, l´orquestra folk de l´institut Joan Brudieu de la Seu d´Urgell serà el grup convidat al concert de la tarda.

Les activitats s´iniciaran a partir de les 10 del matí a l´hotel d´entitats de Berga, amb tres tallers oberts al públic. Per una banda, Georgina Fàbregas dirigirà una sessió d´acordió diatònic, pel que cal portar l´instrument. Pep Lizandra serà l´encarregat de dirigir el taller de danses tradicionals mentre que Cesc Sans oferirà una sessió de flabiol i percussió. Els tallers d'instruments tenen un cost de 20 euros per persona, mentre que el de danses tradicionals, de 15 euros. Per a participar-hi cal fer les inscripcions anticipades a berguedanafolktotal@gmail.com.

Concert a la plaça Viladomat.

La celebració es traslladarà, a la tarda, a la plaça Viladomat on s´iniciaran els concerts i les sessions de ball. A partir de les 5 i fins les 12 de la nit, hi actuaran els Rústik´s de Vallcebre, els TocdeFlok i la Berguedana de Folklore Total. A més a més, com a grup convidat hi participarà l´Orquestra Folk formada per alumnes de l´institut Joan Brudieu de la Seu d´Urgell dirigits per Narcís Mellado.

Per quart any consecutiu, els grups de música folk de la comarca esperen que la festa sigui concorreguda i demanen la participació dels seguidors d'aquest estil, així com també la presència de persones que no coneguin aquest món. L'Ajuntament de Berga i el Consell Comarcal del Berguedà col·laboren en la celebració.

Prem per veure més contingut per a tu