Segueix-nos a les xarxes socials:

Berga finalitza la neteja de zones del pla de prevenció d'incendis

Berga finalitza la neteja de zones del pla de prevenció d'incendisaj. berga

Berga ha completat les actuacions previstes del programa anual de prevenció d'incendis. Fonts municipals han explicat que es tracta d'una sèrie d'obres que formen part dels Plans municipals de Prevenció d'Incendis forestals (PPI) que promou l'Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d'Incendis de la Diputació de Barcelona. L'organisme treballa per la gestió forestal i la restauració i millora de les zones prioritàries «d'actuació que tinguin una incidència directa en la prevenció d'incendis»

Al terme de Berga, s'han portat a terme un seguit d'actuacions valorades en 8.632 euros , dels quals 7.337,20 euros (85%) han estat finançats per la Diputació, mentre que el 15% restant l'ha assumit el consistori berguedà.

Fonts municipals han explicat que un enginyer de l'Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d'Incendis ha realitzat la comprovació de l'execució dels treballs que han consistit en fer un repàs de manteniment dels camins de la Torre de la Petita, de Sant Elies, de Cal Paraire, de la Casanova de Garreta i de Casa n'Hug.

També s'han realitzat tasques de neteja dels vorals i la poda en alguns dels camins esmentats, a més de l'arranjament d'un gual al camí de Cal Garrós. Les obres han estat executades per l'empresa Castellot SA.

Prem per veure més contingut per a tu