Segueix-nos a les xarxes socials:

El certamen passa al primer cap de setmana de maig per durar dos dies

El programa d'activitats es complementa amb música en directe, espectacles i propostes de les entitats

La mostra multisectorial de referència del Berguedà s'ha traslladat, enguany, al primer cap de setmana de maig. La fira, que tradicionalment sempre s'ha celebrat l'1 de maig o bé en dos dies quan s'esqueia en cap de setmana, inicia un nou cicle amb aquest canvi de dates. L'objectiu, segons el regidor Francesc Ribera, és potenciar més la fira i permetre que els expositors aprofitin més la inversió que fan per participar-hi.

Més enllà de passejar pel recinte firal, i enguany conèixer el passat industrial del Berguedà, els visitants podran participar de les múltiples activitats paral·leles que s'han programat directament des de l'Ajuntament de Berga o bé a través d'altres entitats que aprofiten la mostra per presentar les seves propostes. Un dels espais principals d'activitats serà l'escenari del passeig de la Indústria. Entre dissabte i diumenge passaran per aquest espai Biel Comas, The Chainsmokers, Jaume Arnella i Carles Belda, Lindy, Smokings Stones i el grup Bon Hop de Swing. Tots ells són els músics i grups que oferiran actuacions musicals per dinamitzar la mostra. També s'hi persentaran dos espectacles infantils.

Per altra banda, durant el cap de setmana tindran lloc, a l'escenari de la plaça Viladomat, les tradicionals exhibicions esportives dels centres gimnàstics de la ciutat (El Tossalet, Alter Sport, Berga Resort, Club Karate Cantero i l'Escola de Ballet M. Alba) i altres propostes teatrals, activitats infantils i d'oci per al públic general, com la diada castellera dels Castellers de Berga i els Nyerros de la Plana, o la trobada de clàssics.

Prem per veure més contingut per a tu