Noni Barea és una d'aquestes petites empresàries que han aixecat una marca de roba des de zero. Ella dissenya, confecciona i ven la roba infantil de Nobale Kids. Fa cinc anys que exposa a l'Entrefils, una fira que troba molt ben organitzada i del tot rendible.

Nobale Kids té la seu a Olot, i Barea explica que ella fa «roba de nadó, de dona i de nen, gènere de punt..., són peces de roba còmodes, pràctiques i atemporals; faig tot el procés, des del patró fins a tallar la roba, cosir-la i planxar-la, tot; una feinada». Barea argumenta que més enllà del negoci, la confecció d'aquest tipus de producte comporta una satisfacció final pel fet que moltes vegades coneix les persones que la fan servir: «Si quan vinc a la fira molta gent ja m'espera; hi ha persones que em diuen que tenien ganes de veure'm per veure les peces noves; són clients que ja em coneixen i em busquen».

D'aquesta manera s'arriba a establir una relació pràcticament de proveïdor entre l'empresària tèxtil i el client final, amb un toc de confiança personal. Barea creu que tot plegat forma part d'alguna cosa més que un gust pel vestir: «És gent amb qui connecto, no només per l'estil sinó per la manera de fer i pensar. Jo ho compro tot aquí, el teixit és de quilòmetre zero fet a Barcelona o a Mataró, ho confecciono al meu taller d'Olot, i això ja entra en la filosofia d'aquesta gent». D'Entrefils, la creadora d'Olot diu que «està molt ben organitzada per l'expositor; tothom és molt amable, és en un entorn molt relacionat amb el món tèxtil i em va molt bé».