Segueix-nos a les xarxes socials:

Berga celebra una concorreguda Fira de Maig tot i el canvi de data

El certamen multisectorial se celebra tot el cap de setmana a la capital berguedana

Berga celebra una concorreguda Fira de Maig tot i el canvi de dataMIREIA ARSO

Berga celebra una concorreguda Fira de Maig malgrat el canvi de data de la mostra multisectorial que tradicionalment ha estat l'1 de maig. Enguany la coincidència amb un pont i el fet que aquest dia fos entre setmana i que per tant la fira hagués hagut de ser un sol dia, va fer decidir la regidoria de Promoció Econòmica a plantejar celebrar una fira de dos dies el cap de setmana immediatament següent a l'1 de maig. L'objectiu dinamitzar la mostra i que els expositors traguessin el màxim profit de la seva inversió.

El certamen que lloc des de la plaça Viladomat i fins el passeig Vila de Casserres passant pel passeig de la Indústria i entorns, a l'aire lliure, viu pendent de la meteorologia.Està registrant una bona afluència de visitants.

Enguany l'eix conductors del certamen és la història de la industrialització berguedana i els visitants poden gaudir d'una exposició de l'activitat de la mineria del carbó, el ciment portland i el tèxtil així com accions teatralitzades, espectacles infantils, musicals i dels centres gimnàstics berguedans. La mostra durarà tot el cap de setmana

Prem per veure més contingut per a tu