Segueix-nos a les xarxes socials:

La Dolceria Pujol de Berga farà uns torrons solidaris per la Vall d'Hebron

L'establiment donarà els beneficis de les vendes per col.laborar a fer un Centre de Neonatologia Avançada

La Dolceria Pujol de Berga farà uns torrons solidaris per la Vall d'HebronArxiu particular

La pastisseria berguedana Dolceria Pujol farà un torró solidari per destinar els beneficis de la venda a col·laborar a fer realitat l'ampliació del Centre de Neonatologia Avançada que projecta la Vall d'Hebron.

El proper dia 15 de novembre a l'Hospital Infantil Vall d'Hebron se celebrarà el Dia Internacional del Nen Prematur, on la Dolceria Pujol farà la presentació oficial del nou torró solidari; i el dissabte 17 de novembre, a l'Illa Diagonal de Barcelona, també seran a l'estand del Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus.

Fonts de la Dolceria Pujol han explicat que «volem aportar el nostre petit gra de sorra a aquest projecte. Per això, hem creat el torró solidari per a aportar els beneficis de la venda del torró al projecte 'Amb tu com a casa' i fer entre tots que el nou Centre de Neonatologia Avançada Vall d'Hebron sigui una realitat».

L'Hospital Vall d'Hebron ha engegat el programa 'Amb tu com a casa', amb l'objectiu de crear el nou Centre de Neonatologia Avançada Vall d'Hebron, «un espai on les famílies se sentin com a casa i comptin sempre l'assessorament i l'assistència dels professionals del centre».

Prem per veure més contingut per a tu