Segueix-nos a les xarxes socials:

FEDAC Gironella es transforma per un dia en un emocionant passatge del terror

L'activitat «FEDAC Terrorífic» se celebrarà aquest divendres a l'interior de l'escola i promet grans sorpreses als visitants

FEDAC Gironella es transforma per un dia en un emocionant passatge del terrorFEDAC Gironella

FEDAC Gironella organitza aquest proper divendres 16 de novembre un passatge del terror anomenat «FEDAC Terrorífic».

L'escola gironellenca es transformarà per un dia en un recinte fosc i tenebrós on els visitants podran gaudir dels espais més emblemàtics del col·legi des d’un ambient paral·lel a l’educatiu.

L'ambientació terrorífica de l'escola de ben segur que sorprendrà als valents que s'animin a provar aquesta experiència innovadora. El passatge «FEDAC Terrorífic», organitzat per l’AMPA amb la col·laboració de l’escola, pretén ser una activitat lúdica encarada a l'àmbit del terror. Una comissió de pares i mares involucrats amb l’escola han dissenyat un passatge ple de sorpreses i emoció.

L'activitat tindrà lloc divendres 16 de novembre a les 21.00h. Les entrades anticipades valen 4 euros i es poden adquirir a la mateixa escola, al Bar Cal Xato, al Restaurant Cal Pajares o a la botiga de roba Santi Comellas de Gironella. L'entrada el mateix dia a l'escola valdrà 5 euros.

«FEDAC Terrorífic» no serà apte per a menors de 14 anys. S'admetrà l'entrada a majors de 16 anys i si hi volen accedir menors d'entre 14 i 16 anys ho hauràn de fer acompanyats d'un adult.

Prem per veure més contingut per a tu