Segueix-nos a les xarxes socials:

La companyia teatral La Moixa programa el seu primer muntatge al Berguedà

?L'obra «Políticament Indecente» del grup cerdà arriba avui a Bagà i dissabte vinent a Berga

La companyia teatral La Moixa programa el seu primer muntatge al Berguedà

La companyia teatral La Moixa porta la seva primera estrena als escenaris al Berguedà. El muntatge amb el qual han triomfat a Bellver de Cerdanya, del qual han hagut de programar cinc funcions i que ja han vist més d'un miler d'espectadors, arriba aquest cap de setmana a Bagà i el proper a Berga. L'obra Políticament Indecente, de l'agrupació cerdana, va iniciar-se com una adaptació «senzilla» de l'obra Políticament Incorrecte de Ray Cooney. «En cap moment era fer una adaptació amb una personalitat tan sui generis», explica Carles Sánchez, director del muntatge i autor de l'adaptació.

«Mentre van anar passant els dies, l'obra va patir un procés camaleònic i va adquirir les pinzellades més actuals de cada episodi polític tant de Catalunya com d'Espanya, passades pel sedàs de la broma i la comèdia, de manera que es converteixen en una teràpia de riure». Tal com ha matisat Sánchez, es tracta de «treure ferro a la situació política».

La bona acollida de la proposta escènica a la Cerdanya va fer plantejar a la companyia d'exportar el muntatge al Berguedà, ja que alguns dels seus membres hi tenen vinculació. Així, demà, 18 de novembre, Políticament Indecente arriba al Casal de la Vila de Bagà a les 6 de la tarda i el proper dissabte, 24 de novembre, es presentarà al Teatre Patronat de Berga a 2/4 de 10 de la nit. Les entrades tindran un cost de 8 euros els adults i de 4 euros els joves fins als 12 anys.

La companyia està formada per un grup d'actors i actrius aficionats que s'han posat a la pell dels personatges de l'obra com, per exemple, el president Puiximón, el seu cap de gabinet, el Senyor Fuentes, o la diputada Rimades. Els noms dels protagonistes s'han adaptat perquè s'assemblin als de la situació política actual que viu el país en una història «plena d'accions, decisions i intrigues inesperades que fan néixer una obra divertida, distreta i actualitzada al món d'avui», han precisat els seus impulsors.

Prem per veure més contingut per a tu