Segueix-nos a les xarxes socials:

El Berguedà commemora el Dia contra la violència de gènere

El Consell Comarcal i els ajuntaments han organitzat activitats, principalment, aquest cap de setmana

El Consell Comarcal del Berguedà, juntament amb diversos ajuntaments, ha organitzat actes al voltant del 25 de novembre, el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.

Tot i que durant aquesta setmana ja s'han realitzat algunes propostes, la majoria d'actes es concentren a Berga avui, dissabte. A les 10 del matí, al Casal Cívic tindrà lloc un taller d'autodefensa feminista, organitzat per l'Associació de Dones del Berguedà; a 2/4 de 8, a la sala Casino, hi haurà un concert de Mariona Sagarra.

Lliurament de premis

Paral·lelament, a partir de les 7 de la tarda, al Local de Joves de l'Ajuntament de Berga, se celebrarà un acte festiu amb la rapera Joina i Marina Tomàs.

Serà també en el decurs d'aquest acte que es farà el lliurament dels premis de la vuitena edició del concurs «Nosaltres també diem 'no a la violència», en el qual un curs més hi han participat tots els alumnes de quart d'ESO dels centres de secundària del Berguedà. Com a novetat d'enguany, l'acte de lliurament de premis tindrà un format més festiu i menys formal que el que tenia fins ara. Durant la tarda es projectaran els vídeos guanyadors i es podran votar els cartells presentats.

El 29 de novembre, a l'Hotel d'Entitats de Berga, l'Associació Candela oferirà el taller «Dones actives. Desmuntem els micromasclismes quotidians». I per tancar els actes, divendres 30 de novembre, a 2/4 de 8 del vespre, es podrà veure el documental Nobody is perfect, a la biblioteca de Puig-reig.

Prem per veure més contingut per a tu