Gironella potencia el vessant gastronòmic de la Fira de la Puríssima
Gironella amplia la Fira de la Puríssima a la tarda amb tastos de productes agroalimentaris a la plaça de la Vila. La mostra se celebra avui, amb el repartiment de l'escudella de blat de moro de protagonista. Enguany el cuiner convidat serà Pere Venturós, del restaurant Terra de Berga.
La consellera d'Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón, inaugurarà la mostra, que inclourà l'habitual esmorzar popular, la trobada de geganters i grallers, les parades d'artesania, cantada de nadales, concurs de pessebres, la quina, demostració d'oficis i les parades.
Temes
Prem per veure més contingut per a tu
Més a Berguedà
-
Berga inicia les obres de millora de la seguretat contra incendis del Teatre Municipal
-
Un llibre recull els 50 anys d’història de la Fundació La Llar, del Berguedà
-
L'institut Guillem de Berguedà de Berga podria perdre una línia de batxillerat
-
El jurat dels Premis Bioconstrucció escull els cinc projectes finalistes i fa públiques les dues mencions
Comentaris
Veure comentaris