Segueix-nos a les xarxes socials:

La CUP es constitueix a Olvan i presentarà una candidatura

La llista serà paritària amb el 50% dels seus integrants d'Olvan i l'altre 50% de Cal Rosal

La CUP es constitueix a Olvan i presentarà una candidatura| CUP

Per primer cop la CUP presentarà una candidatura el 6-M a Olvan. Serà sota les sigles de CUP Olvan i Cal Rosal. Fonts dels impulsors d'aquesta proposta han informat que «l'assemblea que està treballant en el projecte vol oferir una proposta totalment renovadora i rupturista amb les maneres de fer política més habituals en els partits convencionals».

La CUP vol presentar una llista «totalment integradora i que compti amb gent de tots dos nuclis del municipi». D'acord amb aquesta premissa «la llista, que a hores d'ara està en procés d'elaboració, garantirà una paritat 50/50 entre persones de Cal Rosal i d'Olvan. Fins i tot, s'ha acordat que el nom del partit contingui els dos nuclis del municipi, el qual reflecteix la voluntat d'establir noves dinàmiques de col·laboració i consens entre totes les persones i classes populars del municipi».

Fonts de la CUP Olvan-Cal Rosal han explicat que aposten «per impulsar la participació de les persones en la vida social i política del municipi». Per aquest motiu «un dels pilars fonamentals de la candidatura serà la transparència en la gestió de l'Ajuntament a través d'assemblees obertes, on es podrà explicar què és el què s'està fent. En resum, l'objectiu és que el poble es faci seva la institució»

Prem per veure més contingut per a tu