27 de març de 2019
27.03.2019
Regió7

El Vieer Fest 2019 es farà a l'antiga fàbrica de Cal Casas

Per primer cop el certamen se celebra a l'interior d'un edifici, el 7 d'abril

26.03.2019 | 23:45
Brindis per l'èxit del Vieer Fest a dins una nau de Cal Casas, ahir

La quarta edició de la Vieer Fest es farà per primera vegada dins d'un recinte, en concret a l'antiga fàbrica d'una de les colònies menys conegudes de la comarca: Cal Casas. La mostra que combina patrimoni industrial, cervesa artesana, vi i gastronomia i productes de proximitat tindrà el lloc el proper 7 d'abril. L'Ajuntament de Puig-reig, organitzador de l'acte, espera que la cita aplegui el miler de persones de les primeres edicions, segons van explicar ahir en la presentació els regidors Alba Santamaria (Festes), Jesús Subirats (Cultura) i Marina Bertran membre de l'organització.

La Vieer Fest d'enguany ofereix la possibilitat de visitar un complex fabril molt poc conegut: les naus de la fàbrica de Cal Casas. Aquesta indústria va ser una de les primeres a sucumbir a la crisi del tèxtil a final de la dècada dels 60 del segle XX. Els organitzadors volen posar l'accent en l'estat actual de les naus i generar una reflexió sobre el paper que podrien tenir per utilitzar-les per a nous projectes.

L'organització també redobla la seva aposta per les cerveses artesanes. Així, enguany es tindrà la presència de les Cerveses Gre-nyut, Queer, l'Escumatent, Cerveses Guineu i Cerberus. També hi haurà la formatgeria de Cal Músic, el forn de pa El Crostó, el restaurant de Ca la Quica, la cansaladeria Cal Feliu i la botiga-degustació Terrers. Tota l'oferta estarà ambientada pels dj Answr, Iropi, Treska i Titi Calor (nom artístic d'Anna Baqués), una dj barcelonina que aquest any actuarà al Sònar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook