Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Ajuntament de Berga reprèn l'asfaltatge de carrers en mal estat de la ciutat

L'Ajuntament de Berga completarà la segona fase del projecte de pavimentació del nucli urbà en les properes setmanes. Els treballs d'asfaltatge de diversos carrers van iniciar-se dilluns passat i duraran fins al 18 de juliol amb l'objectiu de reprendre les tasques realitzades durant la setmana prèvia a la celebració de la Patum per renovar l'asfalt i eliminar els sots de la xarxa viària del municipi.

Les obres de millora del paviment asfàltic tenen un pressupost d'uns 350.000 euros i comportaran afectacions de trànsit durant l'execució dels treballs i afectacions puntuals en l'entrada i sortida de vehicles dels guals.

Pel que fa als treballs d'asfaltatge, primerament es faran les tasques de fresat i preparació per portar a terme la pavimentació i, posteriorment, es faran els treballs de reposició i pintura vial.

Aquestes actuacions comportaran talls de trànsit i la prohibició d'estacionament en les zones esmentades anteriorment per facilitar l'execució dels treballs de millora del paviment.

L'empresa Pasquina és l'encar-regada d'executar el projecte de pavimentació de la ciutat. Fins avui s'ha actuat a la serra de Casampons, a la plaça de Gernika i Camí de Pedret, i al carrer de Santa Eulàlia.

Prem per veure més contingut per a tu