Segueix-nos a les xarxes socials:

La campanya de Nadal de Creu Roja Berguedà proposa quatre tallers solidaris

L'entitat organitza activitats per recaptar diners per comprar regals per als infants amb necessitats

La campanya de Nadal de Creu Roja Berguedà proposa quatre tallers solidarisARXIU/DANI PERONA

Un centenar d'infants del Berguedà. L'entitat impulsa una vegada més la campanya de Nadal amb l'objectiu de recollir diners per a la compra de jocs educatius i material escolar que es distribuiran entre les famílies que ho necessitin, seleccionades pels serveis socials municipals i del Consell Comarcal.

Seguint amb l'aposta de les darreres edicions, Creu Roja del Berguedà proposa als veïns diverses activitats a preus populars amb l'objectiu de fer passar una bona estona als participants a la vegada que col·laboren amb la causa solidària. Enguany s'han preparat quatre tallers per a tots els públics. L'inici de la campanya -que va dirigida als infants i és gratuïta- serà a Puig-reig el proper dissabte 23 de novembre amb la pallassa Trafàlgar i Bernadette Cuxart (11 hores a la plaça Nova). El primer dels tallers tindrà lloc el 4 de desembre a la llar d'avis de Gironella (21 hores) amb el tradicional taller de cuina de Nadal, enguany a càrrec de La Llavor de Berga. El preu serà de 15 euros. El divendres 13 de desembre es faran els dos darrers tallers. El primer, de ioga per a nadons, serà a la llar d'avis de Gironella amb Gemma Estrada. Hi podran participar famílies amb infants fins a 1 any. El preu serà de 5 euros. El segon serà al pavelló petit de Puig-reig (20 hores) amb una master classe de zumba a càrrec d'Eve i Judit Martínez. El cost serà de 5 euros. Les inscripcions es poden fer a través del telèfon 93 825 00 05 i del 93 821 33 11.

El repartiment es farà als municipis de Gironella, Puig-reig, Bagà, Cercs, Montmajor, Guardiola, Borredà i La Pobla de Lillet. A la capital, Berga, la campanya de Reis és responsabilitat de Càritas.

Prem per veure més contingut per a tu