Segueix-nos a les xarxes socials:

Bagà no falta a la tradició i reparteix 2.500 racions d'arròs

El cor de la vila berguedana s'ha omplert de visitants en una Festa de l'Arròs marcada pel bon temps

Festa de l'Arròs de Bagà

10

La flaire de l'arròs que des de primera hora del matí feixa xup-xup a la plaça Porxada de Bagàha impregnat els petits carrers de la localitat berguedana en la celebració de la Festa de l'arròs.

El segon diumenge de febrer és sinònim de tradició i antiguitat a la vila, que ha vist com el bon temps d'aquest diumenge portava nombrosos baganesos, berguedans i visitants a passejar per la localitat.

El gegants i grallers de Bagàhan animat la matinal amb una concorreguda cercavila per la vila. Més tard, l'acció s'ha centrat a la plaça Porxada. Mentre l'arròs i els cuiners seguien treballant de valent per elaborar correctament els 250 quilos d'arròs, a la plaça s'han pogut veure les actuacions de ballet de l'Esbart Cadí

A quarts de dues del migdia, un cop finalitzades les actuacions, ha arribat el moment més esperat, el de servir gratuïtament l'arròs a la plaça. En total, els cuiners Manel Nieto i Lluís Esparbé n'han preparat 2.500 racions.

Centenars de persones s'han aglomerat als punts de repartiments i han omplert plats, tuppers i diversos recipients per ràpidament trobar un espai i degustar l'aliment. Tots ells es veien satisfets i els comentaris generals era que l'arrós havia quedat d'allò més bo.

Prem per veure més contingut per a tu