Segueix-nos a les xarxes socials:

«Tenim un contacte constant amb les professores de l'escola»

«Tenim un contacte constant amb les professores de l'escola»arxiu particular

Verònica Capel i Josep Vila són els pares de l'Ainhara, la Marina i la Carla. Totes tres van a l'escola FEDAC Gironella i, tot i que els pares no poden treballar ja que s'han vist afectats per un ERTO, elles segueixen estudiant de valent a casa amb la col·laboració constant dels professors.

Confinats a casa i educant tres nenes, no ha de ser fàcil...

Elles ho porten bastant bé, entre les tres juguen i fan deures, s'ajuden. La petita és la que costa més, es despista molt i hi has d'estar a sobre.

I els pares, com ho estan gestionant?

Nosaltres no ho portem tan bé, sobretot a l'hora dels deures, com que són tres cursos diferents, costa una mica. Han d'enviar online la feina que fan i et demanen si ho han fet bé, quan no és una és l'altra. Els pares no sabíem fer anar alguns programes, però a poc a poc n'hem après.

Tenen el material adequat a casa perquè treballin?

Sí, tenim un ordinador i una tauleta. La gran ho fa amb l'ordinador i la mitjana amb la tauleta, quan ja ho ha fet, passa l'ordinador a la germana i ho fa ella.

Han marcat un horari a casa per fer deures?

Al matí fan deures, no comencen a les 09.00h com al col·le, ja que es lleven una mica més tard i s'entretenen amb l'esmorzar, però sí, fins a les 13.00 h fan feina de l'escola.

Què fan si tenen algun dubte amb els deures?

Primer ens ho demanen a nosaltres, però, si no sabem de què tracta, envien un correu a la professora, que els fa un videoconferència o una trucada per ajudar-les.

Senten que poden comptar amb l'ajuda dels professors?

Sí, ho han gestionat superbé i tenim un contacte constant, des del primer moment les professors ens envien indicacions, correus, deures... i fan videoconferències molt sovint amb les nenes. Admiro els professors, la paciència que tenen ells no la tinc jo. Ens envien treballs manuals per fer, els llegeixen contes...

Prem per veure més contingut per a tu