Segueix-nos a les xarxes socials:

Les obres d'arranjament del carrer de can Baster de Berga començaran el 6 de juliol

Els treballs s'allargaran un mes i el vial continuarà tallat al trànsit

Les obres d'arranjament del carrer de can Baster de Berga començaran el 6 de juliolAJUNTAMENT DE BERGA

L'Ajuntament de Berga ha anunciat que les obres d'arranjament de l'esllavissada del carrer de Can Baster començaran el 6 de juliol. Es compleix així l'anunci fet pel regidor d'Obres i Serveis Aleix Serra a Regió7 que aquesta intervenció es faria de forma imminent. Aquest vial connecta els nucli urbà amb les carreteres de Sant Llorenç de Morunys i Queralt i es va esllavissar el 21 de juny. Des d'aleshores roman tancat al trànsit.

Les obres d'arranjament consistiran en la construcció d'un mur de contenció per gravetat amb blocs d'escullera i la reconstrucció del tram de vial afectat per l'esllavissada. El termini previst per a l'execució dels treballs serà de quatre setmanes, aproximadament, i durant aquest període el vial continuarà tancat al trànsit, segons han informat fonts municipals. El cost dels treballs s'estima inicialment en 75.512,19 euros. L'empresa encarregada de portar a terme les obres serà Pasquina S.A.

Tal i com ja va informar aquest diari, la necessitat d'arranjar el vial i restablir el trànsit a la zona ha fet que l'Ajuntament hagi activat un procediment d'emergència «per efectuar els treballs amb la màxima celeritat possible. Aquest mecanisme comporta un estalvi de temps respecte la tramitació ordinària».

Prem per veure més contingut per a tu