Segueix-nos a les xarxes socials:

Els Bombers inspeccionen plaques dels pisos del cementiri vell de Berga

La Policia Local va avisar el cos, que va desplaçar dues dotacions per comprovar les fixacions

Els Bombers inspeccionen plaques dels pisos del cementiri vell de BergaARXIU PARTICULAR

Els Bombers de Berga van actuar ahir a la tarda en una façana del bloc de pisos de protecció oficial del cementiri vell, entre els carrers de Mossèn Espelt i Harmonia. Es tracta d'habitatges de protecció oficial construïts per la Generalitat l'any 2007. S'alcen on hi havia el cementiri i, posteriorment, el magatzem municipal.

Els Bombers van rebre l'avís a les 5 de la tarda de la Policia Local perquè inspeccionessin unes plaques que folren aquest edifici i van mobilitzar dues dotacions. Van instal·lar una autoescala per comprovar de prop que les plaques no estiguessin soltes i suposessin un perill per a la integritat física dels vianants. En paral·lel, agents de la Policia Local van tallar el trànsit de vehicles pel carrer Harmonia des del carrer Buxadé a causa d'aquesta actuació.

Després de la comprovació, els Bombers van observar que caldrà fer una actuació per garantir al 100% la fixació d'aquestes plaques. Una obra que haurà de dur a terme la comunitat de veïns.

La presència dels Bombers en aquesta zona, bastant propera al cor del barri vell, va cridar l'atenció dels veïns, oimés després que dissabte a la tarda calgués desallotjar deu persones per l'esfondrament parcial del número 8 del carrer del Carme. Tanmateix, l'actuació d'ahir es va fer en un edifici nou.

Prem per veure més contingut per a tu