Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Ajuntament de Berga canviarà les rajoles, però per ara no es planteja una actuació integral

L'Ajuntament de Berga canviarà les rajoles, però per ara no es planteja una actuació integralD.C.C.

El govern de la CUP té previst canviar les rajoles més malmeses del paviment de la plaça de Sant Pere, al principi del carrer Buxadé i a les escales de l'església parroquial de Santa Eulàlia. La previsió és que les rajoles malmeses es puguin substituir aquest octubre. Així ho ha explicat a Regió7, Aleix Serra, regidor d'Urbanisme.

El responsable municipal ha dit que «som conscients que convé una actuació de millora» a la plaça de Sant Pere. Tanmateix el govern no es planteja fer-hi cap intervenció integral a curt termini.

El darrer cop que un executiu de la ciutat va plantejar fer una neteja de cara a la plaça de la Patum va ser CiU, el 2007, quan va accedir al govern. En aquell moment els aleshores convergents van anunciar la seva voluntat de condicionar la plaça i el seu entorn. El llavors alcalde, Juli Gendrau, va dir que calia que la plaça fos un atractiu visitable per si mateix. Aquesta intervenció havia d'anar lligada a la construcció del Museu de la Patum a l'edifici de l'Ateneu. Tot i així, fins ara no s'hi ha fet cap actuació d'agençament global.

Prem per veure més contingut per a tu