El govern de la CUP té previst canviar les rajoles més malmeses del paviment de la plaça de Sant Pere, al principi del carrer Buxadé i a les escales de l'església parroquial de Santa Eulàlia. La previsió és que les rajoles malmeses es puguin substituir aquest octubre. Així ho ha explicat a Regió7, Aleix Serra, regidor d'Urbanisme.

El responsable municipal ha dit que «som conscients que convé una actuació de millora» a la plaça de Sant Pere. Tanmateix el govern no es planteja fer-hi cap intervenció integral a curt termini.

El darrer cop que un executiu de la ciutat va plantejar fer una neteja de cara a la plaça de la Patum va ser CiU, el 2007, quan va accedir al govern. En aquell moment els aleshores convergents van anunciar la seva voluntat de condicionar la plaça i el seu entorn. El llavors alcalde, Juli Gendrau, va dir que calia que la plaça fos un atractiu visitable per si mateix. Aquesta intervenció havia d'anar lligada a la construcció del Museu de la Patum a l'edifici de l'Ateneu. Tot i així, fins ara no s'hi ha fet cap actuació d'agençament global.