El despatx berguedà Fernández Advocats s’integra en el barceloní Giménez-Salinas

El bufet de Berga mantindrà el nom i aportarà a la fusió la seva experiència en l’àrea de dret urbanístic i mediambiental

D’esquerra a dreta a la fila de dalt Ferran Bertran, Ramon Fernández, Luis Jiménez-Asenjo i Daniel Romero. A la fila de baix: Climent Fernández, Yolanda Galindo, Juan Carlos Giménez-Salinas, Elisabet Vilalta i Queralt Pons

D’esquerra a dreta a la fila de dalt Ferran Bertran, Ramon Fernández, Luis Jiménez-Asenjo i Daniel Romero. A la fila de baix: Climent Fernández, Yolanda Galindo, Juan Carlos Giménez-Salinas, Elisabet Vilalta i Queralt Pons / Catpress

Carles Blaya

Carles Blaya

El despatx d’advocats de Berga, Fernández Advocats, ha signat una «aliança estratègica» amb el bufet barceloní Giménez-Salinas. Fernández Advocats, un despatx liderat pels socis Climent Fernández Forner i Ramon Fernández Cabra, és el bufet de referència a Berga i va ser fundat l’any 1983. Els dos socis berguedans expliquen que, amb aquesta aliança, «Fernández Advocats fa un salt endavant a través del qual ampliem el ventall d’especialitzacions i recursos per continuar garantint la millor qualitat en la defensa dels interessos dels nostres clients».

Giménez-Salinas es va fundar el 1941, dedicat a l’exercici del dret amb seu a Barcelona i Madrid i soci exclusiu a l’Estat de la xarxa internacional de despatxos d’advocats GBL Alliance. 

La integració de Fernández Advocats al despatx barceloní no suposarà una pèrdua de marca per al bufet berguedà, que continuarà operant amb la nomenclatura actual. D’aquesta manera, els vuit advocats del despatx de Berga s’afegiran a la nòmina de la vintena de professionals del bufet barceloní. 

Segons Climent Fernández, l’operació permetrà al despatx berguedà ampliar el seu radi d’acció i capacitats, tot i que, recorda, «ja operem en moltes àrees: penal, civil, social i mediambiental», entre d’altres. De fet, l’experiència en dret urbanístic i mediambiental serà una de les principals aportacions de Fernández Advocats a la integració. «Podrem arribar a més llocs i amb més garanties», assegura Climent Fernández. «Sempre a benefici del client».

Fernández Advocats opera en un ampli radi d’acció a l’entorn de Berga i disposava d’un despatx a Barcelona, que ara s’integrarà en l’equip de treball de Giménez-Salinas. 

Aquesta és la tercera integració de despatxos d’advocats a la Catalunya central en el darrer any, després dels de Gros Montserrat i Cervera Gonfaus i el de Matamala i Roca Marzá. Un tendència al sector, que busca guanyar múscul per cobrir un ventall més ampli del negoci.

Subscriu-te per seguir llegint