Segueix-nos a les xarxes socials:

L'ACEB obté suport polític i social per engegar un pla de promoció econòmica

S'ha creat una comissió executiva, encara provisional, per fer el seguiment dels projectes que es desenvolupin

L'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà (ACEB) treballarà conjuntament amb agents polítics, empresarials, associacions i entitats del Berguedà per dinamitzar el sector econòmic de la comarca. El projecte ja compta amb una comissió executiva provisional, que està formada per diferents representants de l'àmbit públic i privat. En aquest sentit, des de l'associació destaquen que en la primera sessió de treball celebrada virtualment aquest mes de desembre el «missatge de consens i d'unió de l'àmbit publicoprivat va quedar palès entre bona part dels presents».

L'ACEB celebra que, amb la creació d'aquesta comissió, s'hagi «deixat de banda l'anàlisi inicial d'una seixantena d'accions i propostes per passar-les a compartir amb tots els agents implicats amb un objectiu clar: consensuar i prioritzar quines són les estratègies clau a seguir en els propers anys», ressalta l'associació, que al mateix temps demana la implicació de tothom per tal que que la iniciativa «no es quedi en paper mullat».

Paral·lelament a aquesta comissió executiva, també s'han creat comissions temàtiques internes amb l'objectiu de «fer seguiment dels continguts que es vagin acordant i treballar més concretament amb els eixos que formen part d'aquest ambiciós», expliquen des de l'ACEB. En concret, en aquest conjunt de comissions hi participen membres del Consell Comarcal del Berguedà i de l'Agència de Desenvolupament, representants de tots els partits polítics , així com membres de la Cambra de Comerç de Barcelona a Berga i dels gremis i patronals com BergaComercial i Pimec.

Es preveu que en les properes setmanes es continuïn debatent les accions més destacades per tal que estiguin programades a finals del primer trimestre del 2021.

Prem per veure més contingut per a tu