Segueix-nos a les xarxes socials:

L'ACA millora el sanejament d'aigües residuals d'una planta depuradora d'Avià

La planta pot sanejar 600 m3/dia i tractarà les aigües residuals del nucli urbà d'Avià i de la seva rodalia

L'ACA millora el sanejament d'aigües residuals d'una planta depuradora d'Aviàaca

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha finalitzat els treballs de diverses depuradores d'aigües residuals de les comarques del Bages i el Berguedà. El director de l'ACA, Lluís Ridao, ha supervisat la conclusió de les obres de les depuradores de Rajadell, Valls de Torroella i Avià.

La planta berguedana és de tipus biològic, té una capacitat per sanejar 600 m3/dia, i tractarà les aigües residuals generades als nuclis d'Avià, el barri de la Creu, el Molí del Castell i Graugés. Un cop finalitzada l'obra civil i la instal·lació dels equips per depurar l'aigua, queda pendent la construcció de l'escomesa elèctrica per dotar les plantes d'energia per garantir el seu funcionament. La capacitat d'aquesta planta depuradora equival a una població total de 2.800 habitants

Els treballs, amb una inversió de 2,5 milions d'euros, també han comportat la construcció de 6,5 quilòmetres de col·lectors i tres estacions de bombament. La constructora encarregada de portar a terme les actuacions ha estat Oms Sacede Sau (Remondis Agua Sau).

Prem per veure més contingut per a tu