Segueix-nos a les xarxes socials:

Aprovats 22 projectesdel Leader 2020 per una inversió de gairebé 3 milions

13 dels 22 projectes es desenvoluparan al Berguedà, mentre que el Moianès en tindrà quatre i el Bages tres

Aprovats 22 projectesdel Leader 2020 per una inversió de gairebé 3 milions

Aquesta setmana s’ha publicat la resolució de concessió de 22 ajuts del Programa Leader al territori de la Catalunya Central per un import total de 675.273,42 euros. Per cada euro de subvenció concedida es genera una inversió de 4,37 euros, de manera que els projectes aprovats en aquesta convocatòria suposaran una inversió conjunta de 2.952.718,21 euros.

De les inversions aprovades enguany, tres es desenvoluparan al Bages, 13 al Berguedà, quatre al Moianès i dos al Lluçanès. Dos dels beneficiaris són entitats públiques, quatre són empreses agroalimentàries, i els altres 16 es localitzen sobretot en el sector del turisme i la indústria. A més, gràcies a les ajudes de la convocatòria Leader 2020, es consolidaran 240 llocs de treball i se’n crearan 16 de nous al territori de la Catalunya Central.

La tramitació d’aquests ajuts es realitza des de l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central (ADRCatCentral), una de les onze associacions de Catalunya, i que abraça tot el Berguedà i Moianès, diversos municipis del Bages –Mura, Talamanca, Súria, Navàs i Gaià– , la subcomarca natural del Lluçanès, i algunes poblacions d’Osona -Santa Eulàlia de Riuprimer, Muntanyola i Santa Cecília de Voltregà–.

Prem per veure més contingut per a tu