Segueix-nos a les xarxes socials:

L’Associació Pro Disminuïts Psíquics ofereix un torró solidari per recaptar fons

La Fundació Pro Disminuïts del Berguedà, juntament amb la col·laboració de la Dolceria Pujol de Berga, ha presentat un torró solidari per endolcir les festes nadalenques dels berguedans i berguedanes. Des de l’entitat recorden que Albert Dorna, propietari de la Dolceria Pujol, fa molts anys que col·labora amb la fundació i que «no va dubtar ni un moment a participar en la iniciativa».

El torró és una iniciativa solidaria que pretén recaptar fons per finançar els projectes que la Fundació dur a terme per atendre a persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental.

El torró té un cost de 12 euros i es pot comprar a la mateixa Dolceria Pujol, en els establiments que té la Fundació, en el Market Gironella Vila de Nadal (30, 31 de desembre i 2 de gener) o posant-se en contacte amb l’Associació Pro Disminuïts Psíquics. El torró també es distribueix a través dels lots de Nadal que la Fundació comercialitza aquest any i a través de les escoles de la comarca.

Des del Taller Coloma s’ha preparat l’estoig del torró. És un estoig pintat artesanalment. Aquesta iniciativa, a més de permetre obtenir uns fons extres a la fundació, també permet als usuaris del Taller Coloma fer una tasca divertida i bonica.

L’entitat desitja que el «torró sigui present aquest Nadal en moltes de les taules dels berguedans i berguedanes.

Calendari solidari

En els últims dies l’Associació Pro Disminuïts Psíquics també ha presentat un calendari solidari que dóna a conèixer els serveis que ofereix. Hi ha col·laborat l’empresa Containers del Berguedà, ja que a les seves instal·lacions s’hi van captar les imatges que es poden veure al calendari.

Prem per veure més contingut per a tu