El programa 'Callejeros' va deixar moments memorables en la història de la televisió. Un d'ells va ser el del noi del "pim, pam, toma lacasitos". Un jove que, a la sortida d'una discoteca i davant les càmeres, va donar-ho tot per l'audiència. Ares, així és com es diu el noi, es trobava de festa amb els seus amics, quan va veure com les càmeres de televisió es dirigien cap a ell. "Vam agafar un pet i a la sortida de la discoteca ens estaven esperant". I va ser en aquell moment quan les càmeres de Cuatro van captar l'Ares sometent-ses a un control d'alcoholèmia per part de la Guàrdia Civil. Incapaç d'encertar amb la boca el filtre de l'alcoholímetre, el jove va pronunciar a continuació algunes de les frases més recordades d l programa. A més del "pim, pam, toma lacasitos", el noi també va cridar "viva España, viva el Rey, viva el orden y la ley".

Avui, deu anys després d'aquella gravació, Ares reapareix a la televisió en una campanya de conscienciació de trànsit de Michelin. La companyia ha contactat amb el jove, que assegura que si tornés enrere "no tornaria a fer" aquella escena ja que, "fer-se famós per anar borratxo", diu, "no és agradable".

Actualment, Ares promet que és un home responsable al volant i assegura que "si abans portava cubates a la zona per posar gots del cotxe, ara hi porto una ampolla d'aigua".