24 de juny de 2020
24.06.2020
Regió7

Les cançons que més sonaran aquest estiu

Les previsions de Spotify situen Bad Bunny i Rosalía com a protagonistes

24.06.2020 | 17:56
Bad Bunny, Rosalía i Nicki Minaj

Cada estiu té una banda sonora pròpia i el d'aquest 2020 no serà una excepció. La plataforma Spotify ja ha presentat una llista que inclou les cançons que triomfaran a l'Estat i a nivell global elaborada en base al consum musical que estan fent els seus usuaris en aquests primers dies de calor.

Enguany, el mapa sonor de l'estiu a la península tindrà so espanyol i llatinoamericà. Així ho avança la nova playlist de Spotify 'Verano 2020'. L'aplicació ha seleccionat els temes d'entre un ampli catàleg de gèneres sobre la base de diferents factors, com el nombre de reproduccions, la progressió de les cançons en la plataforma i les estimacions que pronostica l'equip editorial de Spotify.

El viatge musical comença amb una primera parada a Puerto Rico per escoltar cançons de l'illa del Carib que ja acumulen milions de reproduccions a la plataforma, com "Safaera", de Bad Bunny amb Jowell & Randy i Ñengo Flow; "La Jeepeta (Remix)", de Nio García, Anuel AA, Myke Towers amb Brray i Juanka, i "El Manual", de Anuel AA. Altres temes llatins populars a Espanya són "Tusa", de Karol G amb Nicki Minaj, i "PAM", de Justin Quiles, Daddy Yankee i El Alfa.

La ruta segueix amb algunes de les cançons espanyoles més escoltades, com "Se iluminaba", de Fred de Palma amb Ana Mena; "TKN", la col·laboració de Rosalía amb Travis Scott; "Mil Tequilas", de Chema Rivas; "Hola, Nena", de Nyno Vargas amb Omar Montes, i "Pa toda la vida", de Don Patricio amb Mozart La Para, el tema del responsable del "hit" estiuenc de l'any passat, "Contando lunares".

A tot el món

A escala global, Rosalía, una de les artistes catalanes més internacionals, ressonarà a arreu durant l'estiu segons Spotify amb la seva cançó "TKN", juntament amb Travis Scott. I altres 'hits' que no pararan d'escoltar-se els darrers dies són "Yo Perreo Sola", de Bad Bunny, i "Hasta Que Dios Diga", de Anuel AA amb el 'Conejo malo'.

A més, durant el període estival ens acompanyaran cançons com "ROCKSTAR", de DaBaby amb Roddy Rich; "Savage Remix", de Megan The Stallion amb Beyoncé; "Rain on Me", de Lady Gaga amb Ariana Grande i "Watermelon Sugar", de Harry Styles.

Records d'estiu


Per als més nostàlgics, torna 'Tus recuerdos del verano', la playlist personalitzada de Spotify per a cada usuari amb les seves cançons favorites dels últims estius.

A partir d'aquest dimarts, aquesta playlist està disponible per als usuaris Premium i de la versió gratuïta, tant en iOS com en Android. Per aconseguir aquesta playlist personalitzada, s'han d'haver escoltat prèviament cançons a Spotify els estius passats, des del 2016 fins a 2019.

Cançons de l'estiu 2020 a Espanya


"Safaera" - Bad Bunny, Jowell & Randy, Ñengo Flow
"Tusa" - Karol G, Nicki Minaj
"La Jeepeta (Remix)" - Nio García, Anuel AA, Myke Towers, Brray, Juanka
"Mil Tequilas" - Chema Rivas
"Hola, Nena" - Nyno Vargas, Omar Montes
"Se iluminaba" - Fred de Palma, Ana Mena
"PAM" - Justin Quiles, Daddy Yankee, El Alfa
"TKN" - Rosalía, Travis Scott
"El Manual" - Anuel AA
"Pa toda la vida" - Don Patricio, Mozart La Para

Cançons de l'estiu 2020 al món


"Yo Perreo Sola" - Bad Bunny
"TKN" - Rosalia, Travis Scott
"Hasta Que Dios Diga" - Anuel AA
"ROCKSTAR" - DaBaby, feat. Roddy Rich
"Watermelon Sugar" - Harry Styles
"Savage Remix" - Megan Thee Stallion, feat. Beyoncé
"This is America" - Childish Gambino
"Alright" - Kendrick Lamar
"Rain on Me" - Lady Gaga, feat. Ariana Grande
"Stunnin'" - Curtis Waters, Harm Franklin

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit