Segueix-nos a les xarxes socials:

Martorell se situa en xifres d’abans de la pandèmia amb gairebé 3.000 inscrits al Carnaval

L’actriu Itziar Castro i la futbolista local Laia Martret seran les encarregades de donar el pregó inicial

Martorell se situa en xifres d’abans de la pandèmia amb gairebé 3.000 inscrits al CarnavalGrisphoto

La rua de Carnaval de dissabte vinent, 18 de febrer, aglutinarà prop de 3.000 persones a Martorell (Baix Llobregat) –a més del públic assistent–. Així s’ha avançat a la presentació de l’esdeveniment, a la qual també s’ha anunciat la presència de l’actriu Itziar Castro i de la futbolista local Laia Martret com a pregoneres.

«Calculem que hi haurà unes 3.000 persones que participaran de manera activa en la rua, i una xifra semblant d’espectadors. Estarem en xifres d’abans de la pandèmia. La gent torna a participar en les activitats a l’aire lliure», ha destacat l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa.

Dissabte serà el dia central de la festa, amb la concentració de les colles a les 17 hores al carrer del Mur i, mitja hora més tard, el pregó a la plaça de la Vila. A les 18 hores donarà el tret de sortida la rua, que recorrerà el carrer del Mur en direcció a la plaça del Portal d’Anoia, passarà per l’avinguda de Pau Claris, l’avinguda dels Germans Martí, la plaça del Vi i la rambla de les Bòbiles, per finalitzar a Ca n’Oliveres a les 21.00 h, on s’entregaran els premis i s’iniciarà la festa amb música carnavalera a càrrec de dos ‘dj’.

Prem per veure més contingut per a tu