29 de setembre de 2020
29.09.2020
Regió7

Puigcerdà completa les obres de reforma del carrer de la Font, que travessa Age

L'Ajuntament té previst instal·lar videovigilància a tota la vila aprofitant la nova fibra òptica

28.09.2020 | 21:32
El carrer de la Font d'Age ja renovat després de les setmanes d'obres

L'Ajuntament de Puigcerdà ha portat a terme una de les actuacions més esperades pels veïns d'Age, un dels pobles agregats del terme municipal: la renovació del carrer que creua el nucli urbà.

En les últimes setmanes el consistori ha completat l'execució del projecte de renovació del ferm del carrer de la Font d'Age, al qual va assignar un pressupost de 8.445 euros. Les obres les ha assumit l'empresa local Flotats. L'actuació, que ha acumulat mesos de retard respecte de la planificació inicial, s'ha executat després d'uns mesos de tràmits previs. Finalment, però, l'equip de govern municipal va licitar les obres perquè es poguessin fer passada la temporada turística d'estiu. Tant és així que les màquines van entrar al poble d'Age fa uns dies per refer un dels seus vials principals aprofitant que en aquestes setmanes de temporada turística baixa el poble no té una gran presència de segons residents.

L'actuació ha permès no tan sols renovar el ferm superficial del carrer sinó també la senyalització de trànsit i, alhora, les xarxes de servei que passen pel subsòl del vial. El resultat final ha estat un paviment del tot renovat respecte del que hi havia fins ara, en mal estat a causa, entre altres factors, de l'erosió pel trànsit i la sal que s'hi ha de llançar cada hivern durant els episodis de neu i gelades.

Les obres han comportat la coordinació amb el Consell Comarcal per tal que aquest òrgan renovés el col·lector que hi ha a la zona, segons han explicat des de l'Ajuntament de la capital cerdana. L'actuació forma part del pla de millora de la qualitat urbana dels nuclis agregats que anualment executa el mateix Ajuntament de Puigcerdà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit