Segueix-nos a les xarxes socials:

Comerç i Ajuntament de Puigcerdà renoven quatre anys el pacte de confiança

Els botiguers actualitzen la junta amb la presència de la regidora de Comerç per continuar promocionant la vila en l'àmbit turístic i comercial

Comerç i Ajuntament de Puigcerdà renoven quatre anys el pacte de confiançaarxiu/miquel spa

L'Associació de Comerç de Puigcerdà ha aprovat una renovació de la junta que suposa la continuïtat en el pacte de confiança que manté amb l'Ajuntament des de fa cinc anys i que ha comportat una feina conjunta en la promoció turística i comercial de la vila. L'assemblea de botiguers, celebrada a l'ajuntament dimecres al vespre, ha situat Mari Carme Cardoso de presidenta i la regidora municipal de Comerç i exvicepresidenta de l'entitat, Marta Rufiandis, de vocal primera.

El propòsit de la nova junta és continuar el Pla de Dinamització comercial que regeix el comerç de la vila des de fa uns anys. El pla estipula la necessitat de potenciar el nucli antic de la capital cerdana com un centre comercial a cel obert viu i dinàmic gràcies també a l'organització constant d'activitats. En aquest sentit, Marta Rufiandis ha explicat que el nou grup líder del comerç puigcerdanès inicia el seu mandat "amb molta il·lusió i ganes de fer coses noves amb l'objectiu de promocionar i dinamitzar el comerç de Puigcerdà". La nova junta ha agafat el càrrec amb la voluntat de mantenir-s'hi quatre anys. La vocal i regidora ha remarcat que "és una junta ferma per tirar endavant, no per sortir del pas". El treball de la junta se centrarà especialment en els mesos que queden entre les campanyes turístiques de l'estiu i la neu, que és quan baixa l'afluència de visitants a la comarca. No obstant això, un dels reptes dels botiguers també és recuperar pes comercial entre els veïns de la Cerdanya, raó per la qual l'entitat treballa amb l'Ajuntament en la creació de cada vegada més places d'aparcament, ja sigui en grans zones gratuïtes al perímetre del nucli antic o en zones de rotació al centre.

La junta la completen Teresa Solé com a vicepresidenta; Gonzalo Sanjuan com a secretari i tresorer; Mercè Camprubí de vocal segona; i com a noves vocals Anna Marín, Isabel Peinado i Judith Trillas.

Prem per veure més contingut per a tu