Segueix-nos a les xarxes socials:

La Molina redobla l'aposta per la cuina d'alçada als seus restaurants

La Molina redobla l'aposta per la cuina d'alçada als seus restaurants

La Molina ha anunciat una nova aposta per combinar la gastronomia i els establiments d'alçada, que en aquesta època de l'any garanteixen grans paisatges per a totes les edats i condicions físiques gràcies a les facilitats d'accés més grans. Així, Ferrocarrils de la Generalitat ha iniciat una nova campanya de promoció gastronòmica als restaurants de l'estació, amb el del refugi Niu de l'Àliga com a gran referència en alçada. Situat a la cota 2.537 de l'estació, s'hi pot arribar amb el Telecabina i caminant els últims metres. L'establiment ofereix àpats amb les millors panoràmiques sobre la Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès. Igualment, la Molina manté oberts aquest estiu el restaurant El Bosc, amb plats tradicionals de la Cerdanya; la cafeteria Alabaus, que permet també contemplar un paisatge de gran natura al pla d'Anyella; i la guingueta del llac, on els usuaris de l'estació poden relaxar-se en un entorn d'activitats amb terrassa i barbacoa.

Prem per veure més contingut per a tu