Segueix-nos a les xarxes socials:

Puigcerdà reurbanitzarà el principal accés al centre i la unió amb l'estació

L'Ajuntament vol tenir renovats abans de l'hivern 7.000 metres quadrats dels carrers més transitats

Puigcerdà reurbanitzarà el principal accés al centre i la unió amb l'estaciómiquel spa

Venen dies d'obres als principals vials d'accés a Puigcerdà. L'Ajuntament vol aprofitar la tardor per reurbanitzar l'avinguda Catalunya, la principal entrada de vehicles al nucli antic, i l'avinguda Pirineus, l'eix central del veïnat de l'Estació que connecta l'estació de la Renfe amb el centre, el polígon industrial i la ronda exterior.

Les obres consistiran en la repavimentació de l'avinguda Catalunya des de la plaça Sant Martí del Canigó, popularment coneguda com la rotonda del jugador d'hoquei, fins a l'encreuament amb l'avinguda dels Pirineus i tot aquest vial passant per la plaça de l'Estació, el polígon industrial fins a la pujada del Torreó.

El conjunt de vials forma la pràcticament totalitat de la ronda baixa de la vila, que gestiona el trànsit cap al centre, el polígon de l'estació i l'entorn de l'estany Shierbeck. Les obres a l'avinguda Catalunya afectaran una superfície de 1.600 metres quadrats i les de l'avinguda Pirineus una de 5.600 metres quadrats. El pressupost de l'actuació és de 180.000 euros que aportarà el mateix Ajuntament a través d'una operació de crèdit. Les obres es licitaran aquest setembre i s'executaran al llarg del mes de novembre. Les obres també inclouran la reparació dels trams de vorera que estan malmesos en les dues avingudes.

L'alcalde, Albert Piñeira, ha argumentat que «amb aquesta actuació aconseguirem dues coses, d'una banda, arreglar l'entrada de Puigcerdà i, també, arreglar l'eix viari més important del barri de l'Estació, la qual cosa se sumarà a les obres que ja es van fer l'any passat a la plaça; es tracta d'uns dels eixos més transitats a Puigcerdà».

Prem per veure més contingut per a tu