Segueix-nos a les xarxes socials:

La Generalitat nomena Jesús Fierro director general de Muntanya

La Generalitat nomena Jesús Fierro director general de MuntanyaACN

L’expresident del Consell Comarcal de l’Alt Urgell Jesús Fierro ha estat nomenat aquesta setmana nou director general de Polítiques de Muntanya i del Litoral en substitució d’Albert Alins. Nascut a Tremp l’any 1961, Jesús Fierro és graduat en Direcció d’Empreses Tecnològiques per la URL.

Igualment, a més d’estar al capdavant de l’ens comarcal alt-urgellenc entre els anys 2007 i 2019, també va ser regidor i tinent d’alcalde de l’ajuntament de la Seu d’Urgell des de 2003 i fins a la passada legislatura. Al consistori va ocupar àrees de responsabilitat de governació, hisenda, urbanisme i policia municipal. En aquest període també va ser president del Grup d’Acció Local (Leader) Alt Urgell - Cerdanya. A més, va ser diputat a la Diputació de Lleida entre 2003 i 2007.

Prèviament, també ha exercit càrrecs de direcció a l’empresa privada. El nou alt càrrec de la Generalitat també ha estat vinculat durant molts anys al món del bàsquet, esport amb una gran tradició a la capital alt-urgellenca, inicialment com a jugador, després com entrenador i també com a membre de la junta directiva.

Prem per veure més contingut per a tu