Segueix-nos a les xarxes socials:

Cinema

L'Acadèmia del Cinema Català escull Isona Passola de presidenta

L'Acadèmia del Cinema Català escull Isona Passola de presidentaimatge promocional

La productora Isona Passola va ser escollida ahir nova presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català. Encapçala la nova junta directiva dels propers quatre anys. Els 360 socis amb dret a vot podien escollir entre les candidatures de Passola i del productor Joan Rediu. La productora de Pa negre, que succeix Joel Joan, liderava la candidatura La Promoció del Talent, amb 3 membres de la junta sortint.

L'actriu i cantant Lloll Bertran oferirà avui (18 h) al Kursaal de Manresa Versos i cançons... i altres diversions. Estarà acompanyada al piano per Isaac Fonoll i també tindrà la col·laboració de Celdoni Fonoll i alguns dels seus personatges. L'obra s'inclou en el cicle per a gent gran: entrades a 6 euros per persones de més de 65 anys.

La formació Guillemí Piano trio, que integren tres músics manresans, ofereix avui (20 h) un recital amb peces de Haydn i Txaikovski a l'auditori del Conservatori de Música que s'emmarca en el tercer cicle de Concerts de Professors i Exalumnes. Josep Lluís Pérez (piano), Mariona Tuset (violoncel) i Alfred Cots (violí) formen el trio.

Prem per veure més contingut per a tu