Segueix-nos a les xarxes socials:

L'edició del Clam dedicada a la fraternitat arrenca avui amb un film sobre un institut

"La profesora de historia" va ser seleccionada als premis Cèsar de França Fins al 10 de maig es projectaran 37 pel·lícules de 15 països

La dotzena edició del Clam, Festival Internacional de Cinema Solidari de Navarcles, s'inaugura avui (21.45 h) amb un acte a l'auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles, que inclourà la projecció de la pel·lícula francesa La profesora de historia, dirigida per Marie-Castille Mention-Schaar. És una obra que narra la vida d'un grup d'adolescents en un institut francès, i que va ser seleccionada per als premis Cèsar 2014.

Prèviament, ja s'haurà projectat el primer llarg a concurs, Cartas a Maria, dirigit per Maite Garcia, que inclourà la presència al festival del seu productor, Paco Poch. Amb aquestes dues pel·lícules, el curtmetratge documental Pares de la Fundació Ampans, i el primer curt a concurs titulat Nammala, dirigit per Nacho Solana, es dóna el tret de sortida del festival, que en aquesta edició té com a eix central de debat i reflexió el tema: "Fraternitat, una utopia?".

Prem per veure més contingut per a tu