Segueix-nos a les xarxes socials:

The Lemon Day de Capellades anuncia el cartell de la desena i última edició

L'Associació d'amics del rock'n'roll i una mica de pop de Capellades va anunciar ahir el cartell de músics que actuaran a la desena edició de The Lemon Day, que se celebrarà el proper 4 de juliol, a partir de les 7 de la tarda, a la Font Cuitora. La selecció musical és especial perquè aquesta desena edició serà la darrera. Així, per tancar aquesta etapa, s'han convidat músics i grups que ja han passat pel festival, que té com a característica que és autogestionat, sense cap mena d'ajuda econòmica, i s'ofereix gratuïtament.

En aquesta desena edició de The Lemon Day, doncs, hi actuaran des dels capelladins Cataplàusia o Chemical Cusins fins al carismàtic Joan Colomo. La nòmina s'amplia amb la violoncel·lista d'Eibar Mursego, els barcelonins Nueva Vulcano (que ja van ser a la primera edició del festival al pati de La Lliga), els sevillans Pony Bravo, la bilbaïna Ainara Legardon, els valencians Betunizer i els barcelonins ZA!. En total, nou actuacions.

Colomo, considerat un trobador del segle XXI, presentarà a Capellades el seu darrer treball, La filla i la fòbia. L'electricitat la portaran endollada Betunizer, Nueva Vulcano i Cataplàusia, aquests, amb un punt salvatge. La festa l'aportaran els post-lolailo de Pony Bravo, i la ballaruga arribarà amb el retorn dels Chemical Cusins. La guitarra és l'arma d'Ainara Legardon, i la creativitat l'aportarà Mursego (Maite Arroitajauregi). ZA!, que han girat per tot el món, ho posaran tot plegat de potes enlaire barrejant sons de tota mena.

Prem per veure més contingut per a tu