Segueix-nos a les xarxes socials:

El Festival de Música Antiga dels Pirineus tanca amb Arianna Savall la seva edició més àmplia

El FeMAP posa punt final a la seva cinquena edició

El Festival de Música Antiga dels Pirineus tanca amb Arianna Savall la seva edició més àmplia

4.500 persones han pogut gaudir dels 45 concerts, 3 passejos musicals i 6 sessions Gastrofilm que s´han dut a terme en un total de 26 municipis del Pirineu català, el Principat d´Andorra i Catalunya Nord, entre els dies 3 de juliol i 30 d´agost. El FeMAP tanca doncs la seva quarta edició mantenint els assistents de l´any passat, però cal tenir en compte que en aquesta edició no han actuat noms amb un reclam especial com Jordi Savall o l´Escolania de Montserrat.

Els elements complementaris de la música, com les visites guiades a les esglésies de Bossòst i d´Estamariu, a la catedral de la Seu d´Urgell, al monestir de Ripoll, al jaciment de la Roureda i a la Casa Museu Areny Plandolit han estat seguides per un públic nombrós, fet que demostra l´interès que hi ha per gaudir d´una experiència integral més enllà de la música. Igualment, ha crescut notablement la venda de packs turístics, que inclouen l´allotjament i l´entrada al concert a un preu molt avantatjós.

L´organització està també molt satisfeta de la primera experiència del concurs d´aparadors i del nou format donat a la secció Gastrofilm, on s´han ajudat a promoure productes alimentaris del territori. També ha estat reeixida l´experiència pilot del FeMAP Social, amb tallers amb persones en risc d´exclusió a la Pobla de Segur, la Seu d´Urgell i Puigcerdà.

De cara a 2016, el FeMAP preveu un nou creixement en el nombre de municipis participants i una ampliació de les activitats complementàries, vista la bona acceptació que han tingut. Igualment, es preveu una intensificació del FeMAP Social i es mantindrà el nivell artístic d´aquesta edició, que ha estat elogiat pels assistents i pels mitjans de comunicació. El pròxim mes de novembre es reunirà el Consell d´Alcaldes i Regidors de Cultura del FeMAP, aquest cop a la Cerdanya, per aprovar les línies mestres del FeMAP 2016.

Prem per veure més contingut per a tu