Segueix-nos a les xarxes socials:

La promotora Rock Action reactiva la programació d'El Sielu

La nova etapa s'enceta avui amb la fita que la sala torni a tenir protagonisme en l'oci nocturn

La promotora Rock Action reactiva la programació d'El Sieluel sielu

Inaugurada el 1981, El Sielu és la sala d'oci nocturn amb més història de Manresa. Ha acollit concerts d'artistes de renom, com Macaco, Sisa, Love of lesbian, Gossos..., i ha estat lloc de referència de la nit de la capital del Bages. La promotora manresana Rock Action Produccions passa des d'aquesta temporada a fer-se càrrec de la programació de la sala de la plaça Valldaura, propietat de Jordi Cortés, amb l'objectiu que torni a tenir protagonisme en l'oferta nocturna de la ciutat. La nova etapa del Sielu s'enceta avui amb una festa d'inauguració, tot i que per la festa major ja se'n va fer un tast per presentar el projecte.

Rock Action Produccions, que en els seus 7 anys de trajectòria ha estat vinculada entre d'altres a la sala Stroika, comença la seva proposta amb l'obertura de la sala els dijous, divendres i dissabtes amb sessions de club i un concert setmanal. La idea és anar ampliant la programació a mesura que el projecte es vagi consolidant. D'entrada, s'aposta pels dijous de cara a recuperar l'esperit festiu estudiantil que anys enrere ja havia viscut la ciutat, i potenciar-lo aprofitant l'auge universitari de Manresa. La sala obrirà aquest dia en format reduït, i durà a terme festes universitàries regularment en coordinació amb la comissió de festes de la FUB i la UPC.

El Sielu disposa de dues sales de diferent format. La sala gran, amb capacitat per a 450 persones, es destinarà als concerts. Rock Action Produccions tindrà en compte les bandes de Manresa i comarca, de cara a potenciar l'escena local, però també està oberta a portar bandes nacionals i internacionals, per fer concerts íntims i de format diferent dels que poden acollir altres sales de la ciutat, com la Stroika i Silenci. Els promotors consideren que tothom té el seu paper en l'oferta nocturna manresana. Així mateix, també destaquen que estan oberts a tot tipus d'estils, des de la música de cantautor al hip-hop, del jazz al metal, de la música d'arrel al rock. Més endavant, doncs, es podrien programar cicles de jazz els diumenges o concerts de petit format entre setmana.

Prem per veure més contingut per a tu