Segueix-nos a les xarxes socials:

Casa de la Música proposa al públic que triï els grups que vol veure en directe

L'entitat inicia a la capital del Bages el projecte "Tria qui toca", una plataforma a Internet perquè els espectadors escullin i votin bandes · Es vol que el 60 % dels concerts a la ciutat sorgeixin d'aquí

Casa de la Música proposa al públic que triï els grups que vol veure en directes. paz

Manresa engegarà una iniciativa pionera sorgida de la xarxa de Cases de la Música -a proposta de l'entitat manresana- que vol obrir a la participació ciutadana la programació musical que es faci a la capital del Bages.

El projecte, que porta per nom "Tria qui toca", vol implicar els espectadors de la ciutat perquè, d'alguna manera, exerceixin de programadors. Com? Proposant i/o votant els grups de música dels quals vulguin veure concerts en directe a la capital del Bages. La iniciativa s'aglutinarà a través d'Internet amb la web www.triaquitoca.cat, que des d'avui ja estarà activa, i si funciona, s'espera que el 60 % de la futura programació musical de la ciutat sorgeixi de les sol·licituds del públic. La intenció és que, per a la primera remesa de grups, la plataforma estigui activa durant dos mesos. Si el projecte prospera, la idea és que s'estengui per la xarxa de Cases de la Música, amb seus a Terrassa, Girona, l'Hospitalet i Mataró.

Marc Padró, responsable d'activitats de la Casa de la Música de Manresa, i Joan Calmet, regidor de Cultura, van presentar ahir una iniciativa que, per a Padró, ofereix la possibilitat que "l'espectador se senti promotor del concert" amb la particularitat que sempre és més agraït "poder veure un grup que t'agrada, que proposes o que votes". "Tria qui toca" demanarà que l'usuari es registri a la web per proposar noms i votar. Cada usuari podrà votar una única vegada cada grup. Hi haurà una selecció, una mena de "filtre", des de la mateixa Casa de la Música a Manresa, per garantir les possibilitats de fer realitat els concerts: "proposar Lady Gaga, per exemple, no tindria sentit", avisa Padró.

Prem per veure més contingut per a tu