Segueix-nos a les xarxes socials:

Manresa promourà la música en viu amb una segona Batalla de Bandes

Manresa promourà la música en viu amb una segona Batalla de Bandesajuntament de manresa

Manresa organitza una segona edició de la Batalla de Bandes, un concurs de grups musicals que té per objectiu fomentar la música en viu entre la gent jove i oferir-los un espai on tocar.

El certamen és impulsat des de l'Associació Vint Catorze, amb el suport de l'Ajuntament de Manresa i la Casa de la Música. Bernat de Anta, membre de Vint Catorze, ha explicat que en aquesta segona edició hi podran participar un màxim de 12 bandes, d'estils i gèneres diferents. Segons De Anta, aquest és un concurs que "és obert a qualsevol tipus de música". Les bandes que vulguin participar-hi hauran de tenir, això sí, almenys dos temes propis, i l'edat dels seus membres ha de ser d'entre 16 i 25 anys. La inscripció s'obre el 18 d'abril. Anna Crespo, regidora de Joventut, ha considerat que aquesta és una proposta "fructífera" i "espontànea" de les entitats de joves.

La primera fase del concurs es desenvoluparà a l'Oficina Jove del Bages. Es faran tres dies de concerts, el 21 i 28 de maig i el 4 de juny, al final dels quals es deixarà votar al públic. Les tres bandes més votades són les que aniran directament a la final, que se celebrarà a la sala Stroika l'11 de juny.

El guanyador es decidirà amb un vot mixt entre el públic i el jurat. El primer premi del concurs consta de 2 temes gravats en un estudi professional; el segon premi és la possibilitat de fer una estada a la sala Stroika; i el tercer premi és l'entrega de material musical per valor de 150 euros.

Prem per veure més contingut per a tu