Segueix-nos a les xarxes socials:

Dotze grups joves lluitaran per guanyar la segona Batalla de Bandes

El concurs, impulsat per Vint Catorze, ha tancat les inscripcions amb el màxim de participants previstos

La segona edició de la Batalla de Bandes, impulsada per l'associació Vint Catorze, amb el suport organitzatiu de Manresa Jove (Ajuntament) i Casa de la Música de Manresa, ha tancat les inscripcions amb el màxim de participants previstos. Així, seran 12 grups musicals joves, d'estils diferents, els que aspiraran a la victòria en aquest concurs que té l'objectiu de fomentar la música entre la gent jove i donar alternativa a grups.

La primera fase del concurs, anomenada Ronda de Concerts, com en l'edició de l'any passat, es desenvoluparà a l'Oficina Jove del Bages (Espai Joan Amades). Les tres sessions previstes, cadascuna amb l'actuació de quatre grups, començaran a 2/4 de 7 de la tarda. La primera actuació tindrà lloc el 21 de maig i les bandes que actuaran seran Sodia, Jupiter and Beyond, The Wends i Malvenidos. La propera cita serà el 28 de maig i anirà a càrrec de Jokb, S'Fumatto, Aliens in my room i No Matter. L'última batalla es desenvoluparà el 4 de juny amb l'actuació de Paradox, Kuadarilla, Limboth i Dryzer.

En finalitzar els concerts, el públic podrà emetre el seu vot per valorar cadascuna de les actuacions. Les tres bandes més votades, independentment del dia que toquin, seran les que aniran a la final directament.

La final del concurs es realitzarà a la sala Stroika l'11 de juny (21 h) i inclourà l'actuació de Sigelpa. Aquell mateix dia ja es decidirà la banda guanyadora amb un vot mixt entre el públic i el jurat. El primer premi consta de 2 temes gravats en un estudi professional; el segon, d'una estada a la sala Stroika; i el tercer, de material musical per un valor de 150 euros.

Prem per veure més contingut per a tu