Segueix-nos a les xarxes socials:

La Filmoteca projecta un documental de la igualadina Anna Cervera

"A la puta strasse. 2º Acto" es veurà en el marc de la tercera Setmana del Cineclubisme Català

La Filmoteca projecta un documental de la igualadina Anna Cervera

Els cineclubs de Catalunya enceten avui i fins diumenge la tercera edició de la Setmana del Cineclubisme Català, durant la qual les diverses entitats cinèfiles poden programar a la seu de la Fimoteca de Catalunya, a Barcelona, un tast de la seva oferta. El Cineclub Ateneu d'Igualada, com a entitat guanyadora l'any passat com a millor cineclub de Catalunya, ha proposat la projecció del documental 'A la puta strasse. 2° Acto' (2015), de la igualadina Anna Cervera. El treball es va presentar l'any passat per ser nominat com a millor documental als premis Gaudí. La projecció es farà diumenge (19 h), a la sala Chomón, i tindrà la presència de la realitzadora, del productor Santi Errando Mariscal, d'un dels protagonistes i músic (el trobador Quico Palomar), i de Joan Fitó, del Cineclub Ateneu.

També arran del reconeixement com a millor cineclub, Toni Cuadras, del Cineclub Ateneu, ha format part enguany (juntament amb Pablo Sancho, president de la Federació Catalana de Cineclubs, i Santiago Lapeira, del Col·legi de Directors de Catalunya) del jurat dels premis José María Nunes, que es lliuren avui (18.30 h) a la sala Laya. S'ha reconegut el Cineclub de Granollers i l'escriptor i historiador Romà Gubern. El premi a la millor pel·lícula catalana 2015, escollida directament pels cineclubs és per a La academia de las musas, de José Luis Guerin.

La Federació Catalana de Cineclubs forma una xarxa de 51 entitats, que per a moltes comarques són l'única via per accedir al cinema d'autor i en versió original. El 2015 van acollir més de 84.000 espectadors.

Prem per veure més contingut per a tu